Asperges en uitjes in ‘t Groene Hart

Als er één groente tot de verbeelding spreekt, is het wel de asperge. Is het toeval dat de asperge ook wel het witte goud wordt genoemd, dankzij de verfijnde smaak? Een delicatesse op het bord is het. Eén die met z’n verfijnde smaak maar weinig culinaire trucs nodig heeft voor een verrukkelijk maal. Gelukkig hoeft u niet naar Limburg of Brabant. Want ook in het Groene Hart worden de lekkerste asperges geteeld: bij Aspergehof Noordam. Meet hart en ziel oogsten wij hier de asperges van de beste kwaliteit. Kom tijdens het seizoen kijken en… proeven!

Asperges telen is nog net zo’n ambachtelijk proces als vroeger. Dat weten wij bij de Aspergehof als geen ander. Het telen zit ons in het bloed. Noem het passie. Liefde voor het product. Als familiebedrijf steken wij al onze tijd in die ene asperge: de allerlekkerste. En die hebben wij gevonden, na jarenlang telen en experimenteren!

Of boek een Arrangement à la Asperge! Weet u dat we ook activiteiten en arrangementen hebben voor groepen, familie-uitjes etcetera? In een paar uurtjes doet u leuke dingen. En proeft u de lekkerste asperges. Kijk op de site voor het actuele programma.

De aspergehof is gevestigd in Woubrugge, een landelijk gelegen dorp midden in het groene hart tussen Leiderdorp en Alphen aan de Rijn. Dertig minuten vanaf de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Direct boeken? Bel ons: 0172 518 236

De boerderijwinkel opent haar deuren op 27 maart!