Terug naar het overzicht

15. ‘Sprokkel fietstocht’

Details

Poldershoppen langs boerderijen
Vanaf 4 personen
Goed voor 4 uur gezelligheid
Van maart t/m oktober mogelijk

Neem contact op

 

Een fantastische fietstocht die u langs de mooiste boerderijen uit de streek zult voeren. U bent op iedere boerderij van harte welkom het boerenleven te ervaren. De lekkerste en pure streekproducten kunt u hier vinden.

U kunt starten bij ieder van de deelnemende boerderijen (Restaurant en evenementenlocatie De DyckKampeerboerderij De Straat-HofKaasboerderij van HartenDe Vosseburch en Aspergehof Noordam) en aan de hand van fietsknooppunten uw fietsroute bepalen. Bij iedere boerderij kunt u de Poldershoppen flyer ophalen met het knooppuntenkaartje.

Aspergehof Noordam heeft een Sprokkel fietstocht samengesteld. U kunt parkeren en starten bij de Aspergehof en aan de hand van deze route sprokkelt u onderweg alle producten bij elkaar voor een heerlijke picknick. Bij terugkomst op de Aspergehof staat de picknicktafel voor u gedekt. Daar kunt u genieten van al het lekkers dat u opgehaald heeft, gezellig napraten en lekker lang tafelen. De gesprokkelde producten die over zijn na de lunch, mag u mee naar huis nemen.

Benieuwd naar de prijzen? Stuur even een mail naar info@aspergehofnoordam.nl.

Bekijk hier de folder van het Poldershoppen.

 

U kunt het arrangement uitbreiden met bijvoorbeeld een vaartocht. Of wat dacht u van een BBQ midden in de polder? Alles is mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.