Terug naar het overzicht

Agritours, agrarische excursies met passie en pit.

Met plezier neem ik u mee naar een boerderij, kwekerij, kaasmakerij of ander agrarisch bedrijf om hun verhaal te vertellen.  Een bedrijf waar u normaliter niet zomaar binnenkomt om achter de schermen te mogen rondkijken.

Agritours verzorgt leerzaame en complete excursie, lezingen en rondleidingen bij bedrijven in de agrarische sector. Voor verenigingen, bedrijven en andere geinteresseerde groepen; tot in de puntjes verzorgd.  Ik neem u de zorgen uit handen en u kunt er op aan dat het een geweldig dag wordt.

 

Van mijn gasten hoor ik dat de rondleidingen heel leerzaam en vooral inspirerend zijn.

Al meer dan tien jaar geef ik rondleidingen en verzorg ik uitjes op de Aspergehof. Inspirerend, verhelderend en interactief, hoor ik vaak van mijn gasten.  Ik vertel vol passie het verhaal van onze producten en ons bedrijf. Ook bij de tuinbouw, veeteelt en paardenhouderij ben ik nauw betrokken. Hoe mooi is het dat ik ook de bedrijven van collega’s mag voorstellen!

Mijn missie is mensen bewust en enthousiast maken voor de producten van Hollandse bodem. Waar komt ons voedsel vandaan? Hoe worden groentes, bloemen en planten gekweekt? Welke processen gaan er aan vooraf? Welke ontwikkelingen en innovaties vinden er plaats in de land- en tuinbouw? En vooral het verhaal achter het bedrijf, hoe is de betreffende boer of teler gestart? Hoe hebben zij moeilijke tijden overwonnen en hoe zien zij de toekomst? Dat vind ik het leukste om te doen.

Mijn waarde zit hem in mijn passie voor het verhaal achter de krop sla, het meedenken voor het perfecte uitje en er voor u een zorgeloze dag van te maken. Ik help u met uw wensen, ideeën en  mogelijkheden.

 

Het aanbod.

Dag of halve dag arrangementen incl. ontvangst met koffie / thee en iets lekkers, presentatie en rondleiding op diverse agrarische bedrijven, lunch, een activiteit en aansluitend een borrel, barbecue of diner. De presentaties en rondleidingen kunnen gegeven worden op bedrijven naar uw keuze:

 • Aardbeienkwekerijimag2245
 • Akkerbouw
 • Aspergekwekerij
 • Biologische bedrijven
 • Boomkwekerij
 • Interieurbeplanting
 • Kaasmakerij
 • Kalverhouderij
 • Kwekerij van terrasplanten
 • Landgoederen
 • Paardenhouderij
 • Potplantenkwekerij
 • Veeteelt
 • Zalmenrokerij

Staat het bedrijfstype naar uw wens niet genoemd in het lijstje? Vraag ernaar. Samen komen we vast tot een geslaagd programma.

 

Mijn kennis en ervaringen.

Mijn naam is Guusta Noordam, geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf in ‘t Groene Hart. Van jongs af aan reed ik op  tractoren, hielp met oogsten van aardappelen, uien, graan en andere gewassen. Altijd meehelpen op de boerderij, zo snel als ik kon na schooltijd.

Mijn opleidingen en werkervaringen waren meer tuinbouwgericht, eerst kwekerijen van bloemen en planten en later meer dan 20 jaar in de interieurbeplanting.

Inmiddels organiseer ik al ruim 10 jaar rondleidingen en presentaties op Aspergehof Noordam. Ook heb 5 jaar werkervaring in de horeca en hospitaliteit.

Z

ijn wij de juiste match?

Jazeker, ik werk graag samen met mensen die nieuwsgierig zijn naar maar. Met u dus.  Als u en uw gasten er voor open staan het boerenleven te beleven zoals u dat nooit eerder beleefd heeft. Als u geïnteresseerd bent in het verhaal van de agrarische sector, kunnen wij aan de slag om samen een mooi programma voor uw presoneel/leden te bedenken.

 

Contact.

Heeft u geen tijd of inspiratie voor het organiseren van een ledenactiviteit of personeelsuitje? Kan ik u helpen. Wilt u weten hoe het in z’n werk gaat? Bel mij geheel vrijblijvend via nummer 06-42091492 of mail naar agritours.nl@gmail.com.

Tot gauw?!