Terug naar het overzicht

Diner in het aspergeveld

Dineren op de boerderij. Eten wat een paar meter verderop groeit. Verser kan niet!

Afhankelijk van het weer dineert u buiten met uitzicht op de aspergevelden of in de loods tussen de tractoren. De tafel is prachtig gedekt met wit linnen, sfeervol voorzien van witte terrasstoelen, kaarsen en fleurige accenten. Landelijke aankleding zorgt voor beschutting en een intieme sfeer.

Samen met u stellen wij een mooi polderdiner samen met verse ingrediënten vanuit de streek. Daarbij kunt u denken aan oa.

  •  Uiensoep met verse uien uit de polder, gegratineerd met boerenkaas
  • Aardappel/selderiepuree van de Vierambachtse kleigrond
  • Asperges a la flamande of spruitjes met druiven en nootjes
  • Geroosterde groentes van het seizoen met geurige verse kruiden
  • Langzaam gegaarde kalfsrollade met chutney van fruit uit de moestuin
  • Ambachtelijk taartje met pruimen en fruit van eigen gaard

Dit arrangement is prima te combineren met een wandeling door de polder met gidsen of een rondleiding met asperges steken. Informeer naar de mogelijkheden en bel met Guusta (06-42091492)