Terug naar het overzicht

Pannenkoekrolletjes met asperges en Bawykov zalm

Naar recept van meesterkok Rien Heemskerk.

Maak pannenkoekenbeslag volgens het recept op de verpakking van de mix. Spinazie laten ontdooien en toevoegen aan het beslag. Nog even kort door elkaar mixen. Bak dunne gelijkmatige pannenkoeken.
Snij de gerookte zalm in mega fijne stukjes tot een zalmtartaar. Voeg de dille fijn toe aan de zalmtartaar. Kook de asperges beetgaar. Beleg de pannenkoeken met de zalm en asperges door de zalmtartaar dun uit te smeren over de pannenkoek. Leg een smalle strook asperges in het midden van de pannenkoek. Rol de pannenkoek op. Steek op gelijkmatige afstand wat prikkers in de pannenkoekrol zodat de rol in vorm blijft. Snij vervolgens tussen de prikkers de rol in gelijkmatige stukjes. Serveer de hapjes op een mooie schaal als amuses of heerlijk hapje tussendoor.

Eet smakelijk!