Terug naar het overzicht

Genieten van de nieuwe oogst asperges.

Datum: 28-03-2018

Heeft u er ook zo naar uitgekeken? De nieuwe oogst asperges; die typische lentegroente, de specifieke smaak van de koningin van de groente!  Vanaf 28 maart is het zover. Liefhebbers van verse asperges kunnen weer terecht in Woubrugge. De eerste asperge van de nieuwe oogst liggen weer in de winkel van de Aspergehof.

Asperges telen is nog net zo ambachtelijk als vroeger. Dat weten wij bij Aspergehof Noordam als geen ander. Het telen zit ons in het bloed. Noem het passie. Liefde voor het product. Als familiebedrijf steken wij al onze tijd in de ene asperge: de lekkerste! Die hebben we gevonden, na jarenlang asperges telen en experimenteren!

In het vroege voorjaar is de aspergeoogst nog erg pril. Dit betekent dat er nog niet heel veel geoogst wordt. Wilt u er zeker van zijn asperges in het weekend of met de Pasen te eten, kunt u ook uw asperges reserveren via www.aspergeskopen.net.

Ook zijn nog niet alle kwaliteiten beschikbaar. Bijvoorbeeld aspergestukjes, wokmix en groene asperges komen pas later in het seizoen beschikbaar.

De aspergewinkel is geopend dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. De asperge-automaat (tegenover de Aspergehof) is dagelijks geopend van 9:00 tot 20:00 uur (maandag t/m zondag)