Terug naar het overzicht

Open dag en asperge proeverij

Datum: 21-04-2018

Kom kijken en…proeven! Op zaterdag 21 april tussen 10:00 en 17:00 uur is het open dag op de Aspergehof. Liefhebbers kunnen zien hoe asperges geteeld en geoogst worden. De koningin der groente komt tot haar recht tijdens de rondleidingen. Ook zijn er kookdemonstraties en proeverijen. Naast allerlei streekproducten is er plek ingeruimd voor bijzondere producten. Vol passie zijn de standhouders over hun product. Bijvoorbeeld de allerlekkerste kaas van de boerderij of laat u bekoren door de Bawykov zalm van meesterkok Rien Heemskerk. Om uw vingers bij af te likken! Ook zijn de huisgemaakte jams (ook suikervrij) van Lekkers en Moois erbij, prachtige gerecycelde kaarsen, heerlijke appellikeur, tuinbeelden en kleding op basis van schapenwol van topkwaliteit .

En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht op de open dag van de Aspergehof. Er is een springkussen en zij kunnen proeven van biologische aardbeien, heerlijke limonade en meer.

Van 10:00 tot 17:00 uur bent u van harte welkom op de Boddens Hosangweg 63 te Woubrugge. Uiteraard kunt u speciaal op deze dag uw asperges gratis laten schillen door de automatische schilmachine.

Hier alvast een greep uit de standhouders: 

Kaasboerderij Van Harten – Bawykov zalm met meesterkok Rien Heemskerk – Alphense molen De Eendracht – Lekkers en Moois, ambachtelijke jams – Capel Houtbewerking & Quilts – Lifestyle en Wol – Annemarie’s brood – Madame Aparte, vintage kleding – Tuinkadootjes.nl, Leimuiden – Favoriete wijn – Gerry Stapper met Beebox – Crème Vitáal – Distilleerderij Keuris – IJsboerderij Vernooij – Chocolade Atelier Le Chat