Terug naar het overzicht

18. ‘Varen tussen kaas en asperges’

Details

Rondvaart incl. asperges en kaasboerderij
Van 15 tot 30 personen
Goed voor ruim 4 uur gezelligheid
Van april t/m september

Neem contact op

 

Wat hebben varen, kaas en asperges met elkaar te maken? Behalve dat het allemaal heerlijk is, hebben de Aspergehof, Van Leersum maritiem en de Kleine Kazenboerderij er een heerlijke combinatie van gemaakt. Naast onze vertrouwde arrangementen, zoals klompengolf, klompen schilderen, aspergerondleiding, kookworkshops en BBQ, hebben wij twee nieuwe arrangementen toegevoegd.

Het arrangement “Varen tussen Kaas en Asperges” begint bij de Aspergehof met ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Daarna start de rondleiding door de aspergevelden. In het seizoen, kunt u zelf asperges steken. De salonboot “Lady Kim” brengt u naar de kaasboerderij. Tijdens de rondvaart kunt u genieten van een heerlijke lunch met asperges en boerenkaas. Op de “kleine kazenboerderij” neemt de boer u mee door de kaasmakerij en laat de boerin u wat kaasjes proeven. Alvorens de Lady Kim u weer terugbrengt, kunt u natuurlijk kaasjes inslaan voor thuis. Aan boord staat er een hapje en een drankje voor u klaar.

Benieuwd naar de prijzen? Stuur even een mail naar info@aspergehofnoordam.nl.

Alle arrangementen kunt u uitbreiden naar wens. Denk daarbij aan ontvangst met een glas Prosecco, wijn of bier. Maar ook een buffet, diner of BBQ behoren tot de mogelijkheden. Voor boekingen en meer informatie kunt u contact opnemen via info@aspergehofnoordam.nl of info@vanleersum.com