15. ‘Sprokkel fietstocht’

Home » Arrangementen » 15. ‘Sprokkel fietstocht’

Een fantastische fietstocht die u langs de mooiste boerderijen uit de streek zult voeren. U bent op iedere boerderij van harte welkom het boerenleven te ervaren. De lekkerste en pure streekproducten kunt u hier in het Groene Hart vinden.

Rondleiding door de kaasmakerij en streekproducten proeven

Aspergehof Noordam heeft een Sprokkel fietstocht samengesteld. U kunt parkeren en starten bij de Aspergehof en aan de hand van deze route sprokkelt u onderweg alle producten bij elkaar voor een heerlijke picknick. Ook heeft u de mogelijkheid om onderweg meer te beleven dan alleen producten sprokkelen. Een rondleiding door de kaasmakerij, een melkproeverij, andere streekproducten proeven of noem maar op. Bij terugkomst op de Aspergehof staat de picknicktafel voor u gedekt. Daar kunt u genieten van al het lekkers dat u opgehaald heeft, gezellig napraten en lekker lang tafelen. De gesprokkelde producten die over zijn na de lunch, mag u mee naar huis nemen.

Benieuwd naar de prijzen? Stuur even een mail naar info@aspergehofnoordam.nl. Deze route is mogelijk met eigen fietsen, maar u kunt ook fietsen huren bij ons.

U kunt het arrangement uitbreiden met bijvoorbeeld een vaartocht. Of wat dacht u van een BBQ midden in de polder? Alles is mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Details

Poldershoppen langs boerderijen
Vanaf 4 personen
Goed voor 4 uur gezelligheid
Van maart t/m oktober mogelijk
Neem contact op

Heeft u iets te vieren?

Aspergehof Noordam is een unieke locatie voor een onvergetelijk feest of gezellige partij.