Ontdek ons asperge arrangement in Woubrugge

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Asperge arrangement

Kom meer te weten over de asperge tijdens een arrangement van Aspergehof Noordam in Woubrugge, nabij Leiden. Zowel tijdens als na het aspergeseizoen bieden wij u diverse arrangementen aan. Boek een van de arrangementen en beleef een gezellig dag in ’t Groene Hart.

Boek van april t/m juni een van de asperge arrangementen in Woubrugge

Hoe verloopt het proces van het land tot de klant? Tijdens de rondleiding op onze boerderij komt u alles te weten over asperges. Wij bieden u twee verschillende arrangementen aan:

  • De boer opgaan: gedurende een rondleiding van ongeveer één uur komt u alles te weten over asperges. U krijgt een interessante film over de aspergeteelt te zien, maar gaat ook de aspergevelden in om zelf asperges te steken. Daarna komt het sorteren, schillen en verwerken van de asperges tijdens dit arrangement aan bod wat eindigt in de boerderijwinkel waar u verse asperges kunt kopen.
  • Er wel pap van lusten: dit is een uitbreiding van ‘De boer opgaan’. Als extra geniet u van een driegangendiner. U start met een aspergesoep waarna het hoofdgerecht asperges met ham, ei en botersaus geserveerd wordt. Het diner wordt afgesloten met een heerlijk dessert inclusief koffie of thee.

Let er op dat deze arrangementen enkel tijdens het aspergeseizoen (tussen april en juni) te boeken zijn.

Geen asperges, wel leuke arrangementen te boeken

Het aspergeseizoen mag dan wel afgelopen zijn, onze boerderij in Woubugge, nabij Leiden, blijft het hele jaar toegankelijk. Staat er een familie-uitje of vriendenweekend op de planning? Kom een polderwandeling maken, organiseer een barbecue of speel klompengolf. Wij vertellen u graag meer over onze arrangementen wanneer u belt naar 0172-518 236.

Geen asperges, wel leuke arrangementen te boeken

Het aspergeseizoen mag dan wel afgelopen zijn, onze boerderij blijft het hele jaar toegankelijk. Staat er een familie-uitje of vriendenweekend op de planning? Kom een polderwandeling maken, organiseer een barbecue of speel klompengolf. Wij vertellen u graag meer over onze arrangementen wanneer u belt naar 0172-518 236.

Andere bezoekers bekeken ook:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.