Asperge automaat

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Asperge automaat

Net als kroketten kunt u tegenwoordig ook verse asperge uit een automaat halen. Bij Aspergehof Noordam vindt u namelijk een heuse asperge automaat met gekoelde vakken. In deze vakken vindt u onder andere verse, ongeschilde asperges, geschilde asperges en complete aspergemenu’s. Ook andere verse streekproducten haalt u bij ons zo uit de automaat. Dat is nog eens gemakkelijk asperges en andere verse groentes kopen!

Hoe werkt de asperge automaat?

De asperge automaat werkt net zo simpel als een kroket uit de muur halen. De vakken hebben nummers die u op de display invoert. Vervolgens betaalt u met contant geld of met uw pinpas en gaat het vak van uw keuze open. Wanneer u contant betaalt, hoeft dit niet eens het exacte bedrag te zijn, want de automaat geeft wisselgeld terug. Daarnaast heeft onze automaat ruime openingstijden, waardoor u bijvoorbeeld ook na uw werk nog even snel verse asperges kunt halen. Onze asperge automaat is namelijk dagelijks geopend van 9.00 uur tot 19.00 uur. Op zondagen kunt u van 10.00 uur tot 19.00 uur asperges uit de muur halen.

Boek een arrangement of organiseer een uitje

Naast de asperge automaat is er nog veel meer te beleven bij Aspergehof Noordam. Zo organiseren we diverse arrangementen met aspergerondleidingen, high teas, asperges steken en meer. Ook is onze boerderij de ideale plaats voor het organiseren van verschillende activiteiten en uitjes. De mogelijkheden zijn hierbij uitgebreid en we passen het arrangement of de activiteit volledig aan op uw wensen en het thema dat u voor ogen heeft.

Eenvoudig en snel verse asperges kopen

Heeft u zin in verse asperges die u snel en eenvoudig bij de boer koopt? Haal ze dan uit onze asperge automaat. Onze heerlijke verse asperges zijn voor diverse gerechten te gebruiken. Heeft u geen zin om te koken? Dan kiest u gewoon een van de complete menu’s. Wilt u meer weten over onze asperges of de arrangementen die wij verzorgen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@aspergehofnoordam.nl of bel naar 0172-518 236.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.