Ham-asperge-pannenkoeken

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Makkelijk afkomen halen uit de automaat

Ingrediënten:

  • 500 g asperges
  • zout, suiker, boter
  • pannenkoekenmix
  • melk (zie recept op de pannenkoekenmix)
  • eieren (zie recept op de pannenkoekenmix)
  • 150g gerookte ham
  • peterselie
  • olie/boter voor in de pan

Voorbereidingen

Van de pannenkoekenmix, de melk en eieren het pannenkoekenbeslag maken en ongeveer een half uur laten staan.

De asperge schillen, in korte stukjes snijden. In water met beetje zout, suiker en boter ong. 8 tot 10 min koken, even nagaren (8 tot 10 min.) en dan afgieten. De ham in kleine blokjes snijden. In de pan met een beetje olie de pannenkoeken bakken. Strooi de stukjes asperge en ham in de pan over het pannenkoekenbeslag.

Serveren met Hollandaise saus en gesneden peterselie