Geniet van een heerlijk aspergediner in Woubrugge

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Aspergediner

Proef het beste van het witte goud tijdens een aspergediner bij Aspergehof Noordam in Woubrugge. Dit aspergediner is onderdeel van ons arrangement ‘Er wel pap van lusten’. Allereerst wordt u hartelijk ontvangen en krijgt u een interessante film over de aspergeteelt te zien. Daarna krijgt u een rondleiding door het aspergeveld en gaat u zelf asperges steken, sorteren en schillen zodat ze klaar voor verkoop zijn. Als laatste serveren wij u een compleet driegangen aspergediner.

Waar bestaat het aspergediner uit?

Het aspergediner op onze boerderij in Woubrugge start met een heerlijke verse aspergesoep waarna het hoofdgerecht, asperges met ham, ei en botersaus geserveerd wordt. Om het diner feestelijk af te sluiten, krijgt u een verrassend dessert met koffie of thee. Houd er rekening mee dat dit aspergediner enkel tijdens het aspergeseizoen (april t/m juni) beschikbaar is.

Maak zelf een aspergediner klaar

Heeft u in onze boerderijwinkel asperges gekocht? Bekijk dan onze heerlijke recepten en zet verrassende gerechten op tafel. Wat dacht u van pannenkoekenrolletjes met asperges en zalm? Of een aspergeterrine in een mantel van gerookte zalm? U kunt zelfs sushi maken met asperges. Tip: begin vanaf een paar centimeter onder het kopje te schillen en snijd niet te veel van de onderkant af. Zo geniet u optimaal van de asperges. Zien wij u binnenkort op onze boerderij? Voor vragen zijn wij te bereiken via 0172-518 236.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.