Asperges Amsterdam

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Asperges Amsterdam

De lekkerste asperges koopt u bij Aspergehof Noordam, gevestigd dicht bij Amsterdam. Tijdens het aspergeseizoen telen en oogsten wij met hart en ziel witte en groene asperges. Vervolgens kunt u de asperges in onze boerderijwinkel nabij Amsterdam kopen of geniet u van een heerlijke lunch of diner.

Kom alles te weten over asperges tijdens een rondleiding nabij Amsterdam

Van april t/m juni geven wij diverse rondleidingen over ons aspergeveld. Voorafgaand aan de rondleiding ziet u een interessante film over de aspergeteelt en de geschiedenis over deze mooie groente. Daarna brengt u een bezoek aan onze aspergevelden waar u zelf asperges mag steken, sorteren, schillen en verwerken. De rondleiding eindigt in de boerderijwinkel nabij Amsterdam waar u de asperges kunt kopen.

Handige tips voor het bereiden van asperges

Heeft u ongeschilde asperges aangeschaft? Dan kunt u ze maar liefst 5 tot 7 dagen in de koelkast bewaren. Wat u hiervoor moet doen is de asperges uit de verpakking halen en in een vochtige theedoek wikkelen. Maak om de 2 tot 3 dagen de theedoek vochtig zodat de asperges niet uitdrogen. Zo behoudt u de heerlijke smaak. Hoe u de asperges het beste kunt bereiden? Heel eenvoudig. Breng wat water met zout aan de kook en kook de asperges beetgaar. Serveer de asperges met botersaus, ham en ei en geniet van deze traditionele bereidingswijze. Meer tips ontvangen? Bel dan naar 0172-518 236.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.