Asperges Den Haag

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Asperges Den Haag

Met hart en ziel worden groene en witte asperges in de omgeving van Den Haag geteeld en geoogst. Midden in ‘t Groene Hart vindt u Aspergehof Noordam waar u zowel geschilde als ongeschilde asperges kunt kopen. Tijdens het aspergeseizoen organiseren wij ook verschillende rondleidingen door onze aspergevelden waar u zelf asperges gaat steken, sorteren, schillen en verwerken.

De lekkerste asperges koopt u in de omgeving van Den Haag

Op ongeveer 30 minuten rijden vanaf de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag kunt u de lekkerste asperges kopen. Maar ook buiten het aspergeseizoen kunt u gebruikmaken van onze automaat, waar wij elke dag verse seizoensproducten in stoppen. Deze is van maandag tot en met zaterdag vanaf 09:00 uur geopend. Op zondag vullen wij de automaat vanaf 10:00 uur aan. Zo eet u het hele jaar door verse en pure producten.

Kies uit diverse arrangementen

Naast dat u de lekkerste asperges bij ons koopt, organiseren wij het hele jaar door leuke activiteiten in de omgeving van Den Haag. Wat dacht u van klompengolf, een schilderworkshop, een barbecue of rondvaart? Maar ook voor het huren van een feestlocatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via 0172-518 236. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden op onze boerderij.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.