Asperges steken

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Asperges steken

Heeft u altijd al zelf asperges willen steken? Boek dan een van de arrangementen bij Aspergehof Noordam. Deze staan in het teken van asperges en vullen we volledig naar wens in. U heeft de keuze uit verschillende arrangementen waarvan de aankleding op uw thema aangepast wordt. Ideaal voor een familiedag, een origineel bedrijfsuitje of een vrienden- of vriendinnendag.

Asperges steken en andere leuke activiteiten voor een gezellig dagje uit

Naast asperges steken behoren er nog veel meer activiteiten tot de mogelijkheden. Volg een rondleiding over de boerderij of geniet van een heerlijk uitgebreid aspergediner. Speel klompengolf en diverse andere spellen of kom langs voor een heerlijke boerenlunch. Ook als het geen aspergeseizoen is, is er op onze boerderij genoeg te doen. Bekijk onze arrangementen en ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor een leuk dagje uit op onze boerderij.

Neem contact op en boek een arrangement

Kom asperges steken bij Aspergehof Noordam en geniet daarna van een heerlijk diner. Of bereid zelf de lekkerste asperges met behulp van onze tips en recepten. Maak bijvoorbeeld heerlijke aspergesoep of een frisse salade met asperge. Wilt u meer weten over onze asperges of een arrangement boeken voor een familiefeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Hiervoor stuurt u een e-mail naar info@aspergehofnoordam.nl of belt u naar 0172-518 236.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.