Barbecue voor groepen

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Barbecue voor groepen

Wilt u een barbecue organiseren voor verschillende groepen tijdens een kamp van de scouting? Of is er binnenkort iemand jarig en wilt u diegene verrassen met een barbecue? Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor een gezellige barbecue, geschikt voor kleine en grote groepen. Aspergehof Noordam zorgt voor een topservice waar aan alles gedacht is.

Een barbecue geschikt voor allerlei groepen

Wat dacht u van een spelletje klompengolf en daarna genieten van een welverdiende barbecue? Ga zelf aan de slag of laat onze kok de lekkerste gerechten voor u maken. Kiest u ervoor om zelf te kokkerellen? Dan mag u gebruikmaken van diverse soorten vlees, huisgemaakte salades, warme en koude sauzen, stokbrood met kruidenboter en koffie/thee met iets lekkers. Geen zin om te koken? Dan laat onze kok u kennismaken met diverse ‘slowcooking’ gerechten. Denk bijvoorbeeld aan gerookte zalm, malse entrecote, gemarineerde saté, gepofte aardappels en garnaalspiesjes. Alles wordt op tafel geserveerd zodat u volop met uw gezelschap kunt genieten.

Kies voor maatwerk in Woubrugge

Natuurlijk kunt u het arrangement zo inrichten zoals u dat in gedachten heeft. Denk bijvoorbeeld aan een schilderworkshop, rondvaart of kookworkshop. Zijn er allergieën of dieetwensen waar wij rekening mee dienen te houden? Laat het ons weten via 0172-518 236. Kleine of grote groepen, wij organiseren voor iedereen een onvergetelijke barbecue in Woubrugge!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.