Bedrijfsuitje Leiden

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Bedrijfsuitje Leiden

Staat er een bedrijfsuitje op de planning en bent u daarom op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Leiden? Boek een van de arrangementen bij Aspergehof Noordam en u weet zeker dat u een gezellige dag met uw collega’s beleeft.

Zelf aan de slag tijdens een bedrijfsuitje in de omgeving van Leiden

Een activiteit zoals klompengolf is de ideale manier om uw collega’s beter te leren kennen. In een ongedwongen sfeer onderneemt u allerlei leuke activiteiten die u naar wens kunt uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan een wandeltocht over de polder, rondvaart, kookworkshop of een rondleiding over ons aspergeveld. Liever met z’n allen genieten van een lunch of diner? Ook dat organiseren wij graag voor u. Wij zetten uw wensen om in een persoonlijk plan voor uw bedrijfsuitje.

Huur de feestzaal af voor uw bedrijfsuitje nabij Leiden

Van de aankleding tot de catering, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje in onze voormalige opslagschuur nabij Leiden tot in de puntjes verzorgd is. Zelfs oppas of bezigheden voor de kinderen regelen wij. Zelf de regie in handen houden? Huur dan een van de ruimtes en richt deze geheel naar wens in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden wanneer u belt naar 0172-518 236.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.