Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Bent u op zoek naar activiteiten die u tijdens een bedrijfsuitje in Zuid-Holland kunt doen? Wat dacht u van lekker bezig zijn in de buitenlucht op het platteland? Het hele jaar door organiseert Aspergehof Noordam diverse activiteiten zoals klompengolf, rondleidingen over het aspergeveld, verschillende workshops en rondvaarten. Mogen wij u binnenkort verwelkomen op onze boerderij?

Een creatief en culinair bedrijfsuitje organiseert u in Zuid-Holland

Heeft u al een idee hoe het bedrijfsuitje in Zuid-Holland eruit moet komen te zien? Wat dacht u bijvoorbeeld van klompengolf en een spellenparcours waarna u aanschuift bij een rijke boerenlunch? Of vindt het bedrijfsuitje tussen april en juni plaats? Dan laten wij u graag kennismaken met het witte goud. Eerst laten wij u een film over de aspergeteelt zien waarna u zelf asperges gaat steken en schillen. En wat is er nu leuker om uw eigen geoogste asperges te proeven tijdens een driegangendiner? Het is allemaal mogelijk!

Vier uw bedrijfsfeest op de boerderij

Wij hebben onze opslagschuur omgetoverd tot een authentieke feestlocatie. Ideaal wanneer u na de activiteiten wilt borrelen of feesten. Uiteraard zorgen wij voor heerlijke hapjes en drankjes. Bel even naar 0172-518 236 en maak uw wensen kenbaar. Dan zorgen wij voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Zuid-Holland.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.