Boerderijwinkel Den Haag

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Boerderijwinkel Den Haag

Voor heerlijke streekproducten uit ’t Groene Hart gaat u naar de boerderijwinkel in de omgeving van Den Haag. Onze specialiteit is dan wel asperges, maar ook buiten het aspergeseizoen voorzien wij u graag van de lekkerste streekproducten. In de automaat tegenover onze boerderijwinkel nabij Den Haag vindt u een gevarieerd productaanbod.

Verse producten koopt u in de boerderijwinkel nabij Den Haag

Pure en verse producten smaken eenmaal lekkerder dan producten uit een pakje of blik. Daarom brengt u een bezoek aan onze boerderijwinkel. Hier weet u namelijk zeker dat de producten van eigen land of uit de buurt komen. De asperges zijn al geschild en in porties verpakt. Het enige wat u nog hoeft te doen is de asperges kort te koken in wat water met zout.

De boerderijwinkel geopend tijdens het aspergeseizoen

Onze boerderijwinkel in de omgeving van Den Haag is enkel tijdens het aspergeseizoen geopend. Buiten dit seizoen kunt u de streekproducten uit de automaat halen. Deze producten komen rechtstreeks van het land en zijn dus super vers! Van maandag tot en met zaterdag kunt u tussen 09:00 tot 18:00 uur gebruikmaken van de automaat. Op zondag vullen we deze vanaf 10:00 uur aan. Uiteraard verschilt het per seizoen wat er in de automaat te vinden is. Heeft u vragen over onze boerderijwinkel in de omgeving van Den Haag? Bel dan even naar 0172-518 236.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.