Volg een workshop buiten koken in Woubrugge

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Buiten koken workshop

Bij Aspergehof Noordam in Woubrugge kunt u buiten op het platteland koken tijdens een van onze workshops. We hebben verschillende thema’s voor u samengesteld, maar natuurlijk kunnen we ook een workshop op maat voor u samenstellen. De kookworkshop is vanaf 10 personen te boeken en duurt ongeveer 4,5 uur. Zien wij u binnenkort in Woubrugge?

Buiten koken tijdens een leerzame workshop

Het hele jaar door organiseren we verschillende workshops waar het mogelijk is om buiten te koken. Een echte aspergeliefhebber? Kom dan langs tussen april en juni, steek en schil de asperges en ga er daarna zelf mee aan de slag. Wij vertellen u graag meer over dit witte goud en laten u kennismaken met verschillende bereidingswijzen. Andere kookworkshops die u bij ons kunt boeken zijn bijvoorbeeld ‘Wild uit de polder’, ‘Een rondje groene hart’ en ‘Stoken, roken en koken’.

Direct een workshop boeken

Weet u al wanneer u buiten wilt koken? Boek vandaag nog de workshop en wie weet staat u binnenkort buiten te koken in Woubrugge. Laat het weer het niet toe? Dan gaan we gewoon op zoek naar een alternatief om het overdekt door te laten gaan. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 0172-518 236.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.