Catering Leiderdorp

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Catering Leiderdorp

Geef de catering met een gerust hart uit handen aan Aspergehof Noordam, gevestigd in de omgeving van Leiderdorp. Met echte streekproducten bereiden wij de lekkerste gerechten en hapjes voor uw feestelijke bijeenkomst. Ideaal voor een verjaardag, jubileum, trouwfeest of bedrijfsuitje.

De totale catering in de omgeving van Leiderdorp tot in de puntjes verzorgd

Wanneer u de catering uit handen geeft, wilt u er natuurlijk geen omkijken meer naar hebben. Daarom kiest u voor Aspergehof Noordam. Onze buffetten worden altijd inclusief schalen en opscheplepels geleverd. Borden en bestek leveren we voor een kleine meerprijs mee. Heeft iedereen genoten van de gerechten? Dan is het tijd voor de dansvloer of een kop koffie, want de afwas is voor ons! Wij bezorgen gratis in Woubrugge en De Kwakel, voor andere plaatsen zoals Leiderdorp reken wij €0,65 per kilometer voor het verzorgen van de catering.

Catering in de omgeving van Leiderdorp mogelijk vanaf 10 personen

Voor gezelschappen van meer dan 10 personen gaat onze chef-kok graag aan de slag. Kies bijvoorbeeld voor een soepbuffet, satébuffet of stoofpotbuffet. Specifieke wensen of dient er rekening gehouden te worden met een dieet of allergie? Laat het ons weten! Wij maken graag een buffet op maat. Geef uw wensen door via 0172-518 236 en alles komt in orde.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.