Feestlocatie Alphen aan den Rijn

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Feestlocatie Alphen aan den Rijn

Aspergehof Noordam is een unieke feestlocatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Wat onze locatie zo bijzonder maakt? Dat het zich midden op het plattenland bevindt. Onze voormalige opslagschuur hebben we omgetoverd tot een authentieke feestlocatie die eenvoudig te bereiken is vanuit Alphen aan den Rijn. Wat heeft u binnenkort te vieren?

Alles is mogelijk op de feestlocatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Komt de hele familie bijeen tijdens de verjaardag van uw moeder of organiseert u binnenkort een verrassingsfeest voor uw goede vriendin? Wat voor feestelijke gelegenheid er ook op de planning staat, u bent van harte welkom op onze feestlocatie nabij Alphen aan den Rijn. In samenwerking met verschillende cateraars zorgen wij ervoor dat het aan niets ontbreekt. Maar ook voor de aankleding draaien wij ons hoofd niet om. Toch liever zelf de touwtjes in handen nemen? Ook dat kan! U huurt dan een van de ruimtes en richt deze geheel naar wens in.

Plan een kennismakingsgesprek in

Kom eens langs in Woubrugge en bekijk de feestlocatie in het echt. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Lijkt het u leuk om verschillende activiteiten te organiseren zoals klompengolf of een wandeltocht? Bekijk dan eens onze arrangementen. Wij maken er graag een onvergetelijk feest van! Voor het inplannen van een kennismakingsgesprek belt u naar 0172-518 236.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.