Speel klompengolf op de boerderij in Woubrugge

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Klompengolf

Een echt oer-Hollands spel is klompengolf. Op Aspergehof Noordam in Woubrugge, in de buurt van Leiden, vindt u tussen de asperges een uitdagend parcours met 9 holes. 6 holes zijn geschikt voor klompengolf en 3 holes voor andere Hollandse spellen. Super leuk voor een kinderfeestje. Maar ook als activiteit voor een bedrijfsuitje of familieweekend is klompengolf een gewaardeerd spel.

Klompengolf voor kinderen in Woubrugge

Is uw kind binnenkort jarig of wilt u met de scouting op avontuur? Klompengolf is een leuke activiteit voor kinderen van allerlei leeftijden. Wel vragen wij u om één volwassenen per vijf kinderen aan te wijzen. Want ook bij klompengolf geldt: veiligheid voor alles! Laat het weer het niet toe om buiten het spel te spelen? Geen zorgen! Dan bieden wij u diverse mogelijkheden om de dag binnen door te brengen.

Belangrijke informatie

Klompengolf is geschikt vanaf 4 personen en goed voor anderhalf tot twee uur. Wist u dat klompengolf het hele jaar door te boeken is bij ons in Woubrugge? Daarnaast is het een activiteit voor jong en oud.

Wie daagt u uit voor een potje klompengolf?

Weet u al wanneer u klompengolf wilt spelen? Reserveer eenvoudig door te bellen naar 0172-518 236. Uitbreiden met een barbecue, lunch of high tea? Ook dat is mogelijk! Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag op onze boerderij in Woubrugge, nabij Leiden, beleeft.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.