Terug naar het overzicht

Geslaagd asperge-evenement krijgt vervolg!

‘Asperges in de polder’

hét bourgondische asperge-evenement in ’t Groene Hart 

‘Asperges in de polder’ beleefde van 18 t/m 22 mei een geslaagde eerste editie van het bourgondische asperge-evenement.

Wie Asperges zegt denkt aan het ‘vroege’ voorjaar en misschien ook wel een beetje aan het bourgondische Zuiden. Gelukkig voor de chefs en de liefhebbers van deze kostbare groenten worden ze niet alleen in ‘t Zuiden geoogst, maar ook midden in de weidse polders van ’t Groene Hart.

Aspergehof Noordam heeft hiervoor de krachten gebundeld met het Eigenwijze bureau van Hans Peter van den Bosch. Gezamenlijk hadden zij met ‘Asperges in de polder’ de primeur van het bourgondische asperge-evenement in ’t Groene Hart. Op de unieke locatie van Aspergehof Noordam te Woubrugge konden aspergeliefhebbers plaatsnemen voor een culinaire smaakbelevenis midden in de natuur.

De gasten werden ontvangen op het buitenterras met uitzicht op de aspergevelden. Vanaf 19.00u werden de gasten uitgenodigd plaats te nemen in een stoere bedoeïenentent aan sfeervol gedekte lange tafels. Fraaie boeketten en vuurkorven decoreren het geheel.

Iedere dag zwaaide een andere chef-kok van een restaurant uit de omgeving met de scepter in de veldkeuken. Alfreds Diner beet de spits af, gevolgd door Annemiek Wils (Met Smaak) en Walter Spruijt van Twenty 4 culinair. In het weekend was het genieten met Peter van der Geest van Restaurant Wagenaar en Brenda en Michiel de Graaf van De Florijn.

Optredens van verschillende zangeressen en een dj zorgde iedere avond voor de muzikale omlijsting.

De kans is groot dat ‘Asperges in de polder’ in 2017 een vervolg krijgt. Kon u er dit jaar niet bij zijn en wilt u het graag meemaken, houd de website en Facebook van Aspergehof Noordam in de gaten. Ook is het mogelijk de tent exclusief af te huren voor uw bedrijf, uw huwelijk of andere evenementen. Wees er snel bij, want inmiddels hebben de eerste bedrijven zich al gemeld voor de 2de editie van het evenement.

Voor informatie of boekingen kunt u contact opnemen met Hans Peter v.d. Bosch van Eigenwijze Evenementen (06-36332815) of Guusta Noordam van Aspergehof Noordam (06-42091492).