Terug naar het overzicht

Gloednieuwe arrangementen!

Het (B)oer-Hollands arrangement

In de file naar een pretpark of het strand? Dat is mogelijk. Of……. toch maar liever een actief en sportief uitje op de Aspergehof met vrienden, familie of collega’s. Het gloednieuwe arrangement (B)oer-Hollands is een spel waarbij plezier, ontspanning en gezelligheid centraal staat. Het parcours bestaat uit 6 klompengolf holes en 3 holes met oud-Hollandse spellen.

In tegenstelling tot het bekende boerengolf heeft iedere speler bij (B)oer-Hollands een eigen bal en een klompstok. Door de afwisseling in holes kan iedereen de winnaar zijn. Golfervaring is geen vereist. Ook voor kinderen is dit een heerlijk en vooral afwisselend uitje. Meer info? Klik hier.

Workshop ‘Gooi en Smijtwerk’

Bent u liever creatief bezig? Dan bieden de crea workshops bij de Aspergehof ruimte voor ieders expressie. Klompen pimpen, koeien beschilderen of spetterende schilderijen maken. Dat kan! Nieuw is de workshop ‘Gooi en smijtwerk’. Volgens technieken anno 2016 gooit u de verf en smijt er een andere kleur overheen. Daarna druppelt, veegt en floddert u net zo lang tot er een heus kunstwerk ontstaat. Uiteraard draagt u beschermende kleding, een bril en mag u zo veel lachen als u wilt. Geer en Goor gingen u voor. Meer info? Klik hier. 

’t Woud zonder genade’ is wandelend genieten

Wandelt en geniet u graag van weidevogels, polderlandschappen en uitzicht? De wandelarrangementen met gids van de Aspergehof staan hoog aangeschreven. De gidsen nemen u mee door wat vroeger ‘t Woud zonder genade’ was. Zij vertellen u alles over de geschiedenis van de polder, het ontstaan, het Romeinse rijk, over de huurlingen tot aan het huidige gebruik van de polder. Welke vogels hoort en ziet u en ook en de bloemen en planten komen aan bod. Beleef de polder op een geheel nieuwe manier. Meer info? Klik hier.

Uitzicht over de velden

Houdt u van producten uit eigen streek en tuin. Ook dan zit u goed bij Aspergehof Noordam. Voor een heerlijke boerenlunch, uitgebreid streekbuffet of barbecue met Groene Hart producten. Maar ook een kopje koffie of thee tijdens uw wandeltocht langs het Marskramers pad of over de boerenlandpaden. Strijk gerust even neer aan één van de picknicktafels met uitzicht op het aspergeveld.