Terug naar het overzicht

‘Mensen plezieren met producten die puur en écht lekker zijn’.

De grote passie van Lekkers en Moois is ‘mensen plezieren met producten die puur en écht lekker zijn’. Ingrid, de kracht achter Lekkers en Moois, laat mensen proeven hoe lekker jams en chutneys gemaakt met pure ingrediënten kunnen zijn. Zij laat liefhebbers van originele smaken ontdekken dat deze lekkernijen op een verantwoorde manier gemaakt kunnen worden.

De jams en chutneys worden ambachtelijk gemaakt, gewoon met de hand in de keuken. Men proeft de liefde voor het creëren van lekkernijen en de tijd die erin gestoken wordt om te experimenteren met aparte smaken. Denk hierbij aan bijv. aspergejam, gemaakt van asperges van de Aspergehof in Woubrugge, kornoelje-appeljam of peren-speculaasjam. Ook heerlijk zijn chutney van rode bietjes, zoete uienchutney of pikante abrikozenchutney. Bekendere smaken en combinaties met gangbare fruit- kruiden- en groentesoorten worden gemaakt volgens eigen en unieke recepten.

De gebruikte groentes, kruiden of vruchten komen zo veel mogelijk uit de streek of uit eigen achtertuin. Veel van de producten van Lekkers en Moois zijn ook suikervrij verkrijgbaar.

Ingrid vindt dat jams niet alleen op brood horen, maar zijn ook heerlijk op ijs en bij vlees. Chutneys zijn niet alleen maar bijgerechtjes, maar ook fijne smaakmakers in bijv. salades, etc.

Voor meer informatie www.lekkersenmoois.com.