Terugblik Aspergeseizoen 2020.
Voordat het nieuwe seizoen op donderdag 25 maart 2021 van start gaat, nog een korte terugblik op vorig jaar. Aspergeseizoen 2020 was een bijzonder, extreem en uitdagend seizoen.
In tegenstelling tot de sombere berichten vanuit het zuiden des lands bleek bij de Aspergehof geen gebrek aan stekers. Dagelijks werden wij wel gebeld door 1 of 2 mensen die graag wilde helpen.

Gelukkig mocht de aspergewinkel, ondanks de lockdown, toch open. Uiteraard met in achtneming van de richtlijnen. Na enige weken voelde het volgen en uitvoeren van die richtlijnen wat gemakkelijker. Zowel voor ons; het aspergeteam als ook voor onze klanten. Waar we in het begin stilletjes en gespannen door de winkel liepen, kwam na enige tijd toch de gezellige sfeer weer op gang.
Buiten in de rij werden recepten uitgewisseld. Langs de route stonden informatieborden over de aspergeteelt. En ook over de routing van de geschilde asperges werd complimenteus ontvangen. Wij kijken terug met een goed gevoel.

Complimenten aan onze klanten die geduldig, trouw en veilig ons bleven bezoeken. Ook heel veel dank aan ons team voor hun inzet, meedenken en flexibiliteit.

Groepsarrangementen* en evenementen*, ook na het aspergeseizoen!
Ondanks dat er geen asperges meer worden verkocht, bent u nog steeds welkom bij de Aspergehof! De Aspergehof biedt vele arrangementen voor groepen, zijn er georganiseerde wandelingen en gaat de oogst van de asperges, aardappelen en andere streekproducten gewoon door. * Mits binnen de voor dat moment geldende Covid-richtlijnen. Bekijk hier de arrangementen.