Pannenkoekrolletjes met asperges en Bawykov zalm

Pannenkoekrolletjes met asperges en Bawykov zalm

Pannenkoekrolletjes met asperges en Bawykov zalm Ingrediënten voor 6 personen: Pannenkoekenmix (bijvoorbeeld van molen De Eendracht) Spinazie (diepvriesverpakking) Bawykov zalm stukje Fijngesneden verse dille Witte asperges (bijvoorbeeld B-kwaliteit of koppen) Naar...
Asperge in bladerdeeg

Asperge in bladerdeeg

Asperge in bladerdeeg Ingrediënten voor 4 personen: Bladerdeeg van 10 plakjes 500 gr. normale asperges 2 pakjes Hollandaise saus verse peterselie Bereiding: Schil de asperges en laat de bladerdeeg half ontdooien. Verwarm de oven voor op 175 °C. Laat de asperges 20 min...
Aspergeterrine in een mantel van gerookte zalm (voorgerecht)

Aspergeterrine in een mantel van gerookte zalm (voorgerecht)

Aspergeterrine in een mantel van gerookte zalm (voorgerecht) Ingrediënten voor 5 personen: 1 à 1,5 kg. asperges 1 struik paksoi (alleen ‘t groene blad gebruiken) 200 gr. gerookte zalm in plakjes 6-8 blaadjes -witte- gelatine 3 dl. room zout plastic folie 1 terrine of...
Aïoli saus

Aïoli saus

Aïoli saus Ingrediënten voor 10 personen: 500ml Mayonaise 6 teentjes knoflook 1 el olijfolie 2 a 3 el gembersiroop (naar smaak) sap van een ½ citroen 1 el fijne mosterd peper en zout naar smaak De naam van deze mayonaise komt uit het Catalaans. Deze taal is verwant...
Asperges invriezen

Asperges invriezen

Asperges invriezen Ingrediënten voor 2 personen: 1 kg ongeschilde asperges Diepvrieszak of vacuumzak Aspergeschiller Asperges zijn vers het lekkerst natuurlijk, maar wil je de asperges bewaren, dan kun je de asperges invriezen. De asperges zijn dan 4 tot 6 maanden...