Een nieuw jaar; een nieuw aspergeseizoen.

2021 is alweer een paar maanden oud, nog maar eventjes en dan mogen we weer genieten van Nederlandse asperges. In Woubrugge gaat het aspergeseizoen 2021 van start op donderdag 25 maart 2021. Het asperge steken eindigt traditiegetrouw op 24 juni (Sint Jan).
In Woubrugge zijn wij van Aspergehof Noordam al druk bezig met de voorbereidingen. De aspergevelden frezen, de aspergebedden opmaken, ramen lappen en de winkel poetsen.
Zoals van ons gewend, vind u het vertrouwde assortiment van streekproducten in de schappen. Voor een compleet aspergediner kunt u kiezen voor geschilde of ongeschilde asperges. Natuurlijk ook de geschrapte krieltjes, eieren, boerenboter, gerookte Bawykov zalm of een heerlijk beenhammetje zijn voorradig.
Kaas van de boerderij in verschillende smaken en met verschillende kruiden, aardappelen, uien en andere groenten, het is er allemaal. In de vriezer vindt u kant en klare, huisgemaakte aspergesoep, uiensoep, aspergestukjes, aspergebitterballen, -quiches e.d. Ook streekproducten zoals honing, huisgemaakte jams, chutney, vruchtensappen en biologische wijnen en meer zijn verkrijgbaar.
Op zondag en maandag is de winkel gesloten. Op die dagen kunt u voor asperges en streekproducten terecht bij de automaat tegenover de winkel.
Met recepten, handige filmpjes en nieuws houden wij u graag op de hoogte van het beste seizoen van het jaar, het aspergeseizoen! Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook of Instagram.