Verse asperges “Uit de Muur”

Home » Verse asperges “ Uit de Muur”

Ook in 2019 kunnen vanaf begin april “ asperges uit de muur” getrokken worden in het schuurtje tegenover de Aspergehof. In de gekoelde automaat zitten gesloten vakjes waarin u verse, geschilde asperges of complete aspergemenu’s vindt. Bij de complete aspergemenu’s kunt u kiezen uit menu’s met ambachtelijke ham of de gerookte Bawykof zalm. Uiteraard hebben ook aardappeltjes, uien en andere verse streekproducten een plaatsje in de automaat.

De automaat is heel eenvoudig in gebruik: in de genummerde vakken is duidelijk te zien welke producten erin zitten met het bedrag. Kies op de display een of meerdere vaknummers en voer het te betalen bedrag in; dit hoeft niet gepast te zijn. Na betaling kan het vak, of de vakken worden geopend en de producten gepakt worden. De automaat geeft wisselgeld retour.

Er kan contant betaald worden met muntgeld en biljetten van € 5,-, € 10,- en € 20,-. Goed Nieuws! In aspergeseizoen 2019 kan er gepind worden bij de automaat. De automaat is dagelijks geopend van 9.00 tot 19:00 uur en op zondagen van 10.00 tot 19:00

Heeft u iets te vieren?

Aspergehof Noordam is een unieke locatie voor een onvergetelijk feest of gezellige partij.