Volg een workshop verf gooien in Woubrugge

Aan huis bezorging

R

Verse asperges

Asperge-automaat, 7/7 open

Home » Workshop verf gooien

Tijdens de workshop verf gooien in Woubrugge gaat u met allerlei kleuren verf aan de slag. Niets is goed of fout, het wordt uw kunstwerk. Of u nu een professionele schilder bent of nog nooit een kwast in uw handen heeft gehad, deze workshop is voor iedereen geschikt! Ook ideaal als kinderfeestje.

Ga helemaal los tijdens de workshop verf gooien

Terwijl u de verf letterlijk op het doek gooit, ontstaat er een heus kunstwerk. Laat de verf uitdruppelen en gooi er nog een klodder verf overheen. U kunt zo lang doorgaan totdat u tevreden bent met het resultaat. Omdat u tijdens de workshop verf aan het gooien bent, draagt u beschermende kleding en een bril. Na de workshop verf gooien ziet u er nog representatief uit en kunt u aanschuiven bij een high tea of lunch. Dit kunt u eenvoudig bijboeken.

Belangrijke details

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken en duurt ongeveer 2 uur. Of er nu een bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag op de planning staat, deze workshop in Woubrugge maakt iedereen aan het lachen. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons vooral weten. Wij denken graag met u mee. U bereikt ons door te bellen naar 0172-518 236. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.